luni, 26 iulie 2010

SUPA DE ROSII CU MELCISORI



1 kg roşii
100 g melcişori
500 g carne de vită
2 morcovi
1 ceapă
2 linguri cu ulei (de preferat de masline)
1 legătură de pătrunjel
sare

Mod de preparare:

Se taie carnea de vită cubuleţe şi se pu­n la fiert în apă cu sare şi ceapa întreagă. Separat spalam roşiile le taiem în patru şi le punem la fiert în 500 ml apă pana cand roşiile s-au înmuiat apoi le trecem prin sită.
Adaugăm 1-1,5l apă şi punem din nou la fiert. Adaugăm cubuleţele de vită fierte şi morcovii tăiaţi rondele. După câteva clocote adaugam şi melcişorii.
Lasăm pe foc până când pastele sunt fierte. Pe la jumătatea timpului, turnam uleiul.
La sfarsit potrivim de sare, daca mai e necesar si presaram verdeata tocata.
Reteta este de pe restaurantedelux.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu